Accumonitor met bluetooth functie. (Nieuw!)

Nieuw!
Battery Sense Accumonitor met bluetooth functie

Accukennis rechtstreeks via uw smartphone!
Battery Sense maakt het mogelijk om de laadtoestand van al uw accu’s in real time te bekijken via uw smartphone. Battery Sense levert waardevolle informatie over uw accu’s op een eenvoudige gebruikersvriendelijke en transparante wijze.

Zo kunt u via de Battery Sense App de benodigde informatie opvragen over de laadtoestand van uw accu. Voorkom te diepe ontlading van uw kostbare accu waardoor de levensduur en capaciteit afneemt. Battery Sense geeft u via uw smartphone een signaal als uw accu’s dienen te worden opgeladen. Zo kunt u prestaties en levensduur van de accu maximaliseren.

Verbind de Battery Sense met de accu en download de App. Battery Sense maakt automatisch contact via Bluetooth en toont u de laadstatus van al uw accu’s, tot wel 5 stuks. De App is verkrijgbaar voor zowel Android als Apple.

  • Geldig voor alle 12V moderne loodzuur accu’s
  • Handig overzicht van de toestand van alle accu’s in uw auto, camper, boot, caravan, strandhuisje etc. etc.
  • Voortdurend meten van de laadtoestand van de accu
  • Smartphone melding zodra de laadtoestand onder een kritisch niveau daalt.
  • Eenvoudige montage. U verbindt de twee kabels aan de accupolen. Vervolgens download u de App. en voert u de code in die op de accumonitor staat vermeld. Middels deze code herkent de App. de battery sense en worden de gegevens uitgewisseld.
  • Lage prijs voor deze geavanceerde accumonitor en zou op geen enkele accu installatie moeten ontbreken. Voorkom vroegtijdig einde van uw kostbare accu door regelmatig de App. te raadplegen.

Werkt op dit moment alleen op 12 volt installaties. Ideaal om te gebruiken als u bijvoorbeeld afhankelijk bent van zonne-energie om de batterijen op te laden. Zo krijgt u tevens inzicht in uw verbruikers en kunt u de werkingsduur van de accu verlengen door tijdig niet noodzakelijke verbruikers uit te zetten.