Q.CELL – Duitse kwaliteit zonnepanelen uit Korea:
Hanwha Q.CELL is een fabrikant die van ontwikkeling tot en met planning, uitvoering en onderhoud het gehele spectrum van PV – Zonne-energie uit één hand biedt. Van hoogwaardige zonnepanelen voor U tot en met complete oplossingen. De Q.CELL veelvoudig bekroonde zonnepanelen behoren tot de krachtigste in de industrie en behalen top resultaten bij onafhankelijke tests. Zo voldoen deze aan de hoogste eisen op het gebied van technologie, betrouwbaarheid, kwaliteit en maximale opbrengst . Niet voor niets – Engineered in Germany-.

Hoge kwaliteit van Q.CELL zonnepanelen:
Dankzij onafhankelijke kwaliteitsprogramma’s zoals VDE Quality Tested, één van de strengste programma’s voor kwaliteitsborging in de PV branche en permanente bewaking van de productieprocessen, behoren Q.CELLS zonnepanelen tot de meest krachtige en betrouwbare op de markt. Dit onderstreept Q.CELL bijvoorbeeld met haar opbrengstgarantie, 12 jaar fabrieksgarantie gecombineerd met de gegarandeerde PID resistentie en bescherming tegen hotspots. Verder bewijs van de uitstekende kwaliteit is ook de onderscheiding van het productmerk Q.CELLS met het keurmerk Top Brand PV Europe 2017 door het marktonderzoek bureau EuPD Research in Bonn. En dat al voor de 4e keer. Zonne-energie is voor Q.CELL meer dan alleen een product. Het is de belangrijkste technologie voor een betrouwbare, efficiënte en duurzame energievoorziening  nu en voor toekomstige generaties.
Kortom, kiest U voor Q.CELL dan kiest u naast de kleur van het zonnepaneel voor kwaliteit.

Kort Samengevat:

  • Hanwha Q.CELLS biedt zonnepanelen van de hoogste kwaliteit met 25 jaar lineaire vermogensgarantie een productgarantie van twaalf jaar.
  • Inmiddels produceerden zij meer dan 550 miljoen Q.ANTUM zonnecellen ofwel een kleine 10 miljoen zonnepanelen.
  • Hanwha Q.CELLS beschikt over een Bloomberg Tier 1 rating.
  • Aandelen worden verhandelt op de Nasdaq stockexchange in New York.

Zaanzon Q.CELL partner:
Zaanzon is Úw Q.CELL partner en daarom is het gehele assortiment van Hanwha Q.CELL bij ons verkrijgbaar. Hieronder vindt u Brochures en Databladen:
Q.CELL zonnepanelen zijn verkrijgbaar vanaf 285Wp (poly kristallijn blauw) tot en met (325Wp mono kristallijn zwart)

Hanwha QCells (Nederlandstalige Brochure) Hanwha Qcells Q.Peak Duo Full black G.5. Hanwha Qcells Q.Peak Duo black G.5. Hanwha Qcells Q.Peak Full black G.4.1 Hanwha QCell Q.Plus Poly G.4.1