Hosola 3 fasen omvormers voor EU markt.

Wij bieden u de laagste prijs garantie op alle Hosola omvormers. Heeft u elders een lagere prijs aangeboden gekregen dan krijgt u van Zaanzon een beter bod!

Hosola 3 fasen omvormers. Introductie nieuwe generatie.

Hosola introduceert op de solarsolutions beurs in Hoofddorp de nieuwste generatie Hosola 3 fasen omvormers. Steeds meer nieuwbouwwoningen worden standaard uitgerust met 3 x 25A hoofdzekeringen. Hierdoor is het slechts toegestaan op 1 fase maximaal 16A aan te sluiten.

Vanaf heden zijn de modellen 7 kW tot en met 30 kW leverbaar. Over enkele maanden worden ook de kleine 4 kW, 5 kW en 6 kW omvormers verwacht. Deze laatste zijn bij uitstek geschikt om in te zetten daar waar de traditionele 4 en 5 kW enkelfase omvormers niet in de meterkast mogen worden gezekerd op 20A of zelfs 25A.

Hosola timmert ook aan de weg met een nieuwe generatie optimizers. Deze optimizers zijn vanaf nu geschikt op per paneel uit te lezen. Een aparte communicatie unit dient wel separaat te worden aangeschaft die het dataverkeer regelt tussen panelen en uw router. Alle zonnepanelen moeten dan wel standaard worden uitgerust met een optimizer.

Ook is het nog steeds mogelijk slechts een optimizer te plaatsen alleen achter die panelen welke schaduw werpen op het paneel. U kunt dan niet apart uitlezen, anders dan via uw bestaande omvormer. Deze functie is veruit de goedkoopste oplossing in die gevallen dat schaduw op slechts 1 of enkele panelen plaatsvindt. De Hosola optimizers zijn geschikt voor alle 60 cells zonnepanelen.

De bekende Hosola smart en bright series zijn ongewijzigd gebleven. Deze succesvolle omvormers hebben in Europa reeds bewezen tot een van de meest betrouwbare omvormers en met bijzonder lage storingsgevoeligheid.

Desondanks heeft Hosola als enige Chinese onderneming een vestiging in Nederland waar ook service en reparatie worden uitgevoerd. Mocht u een probleem tegenkomen dan wordt dit in via de Nederlandse service afdeling behandeld en opgelost.

Als afnemer van het eerste uur heeft Zaanzon bijzonder goede prijzen voor de Hosola omvormers en leveren wij deze standaard met 10 jaar Hosola garantie aan u uit.
Wij bieden u de laagste prijs garantie op alle Hosola omvormers. Heeft u elders een lagere prijs aangeboden gekregen dan krijgt u van Zaanzon een beter bod!