Overloopbare zonnepanelen

Lensun flexibele zonnepanelen zijn (beperkt) overloopbaar. U kunt met zachte schoenen over de panelen lopen, echter niet met naaldhakken!

Voor de duurzaamheid van het paneel is het echter raadzaam het paneel zodanig te plaatsen dat het zo min mogelijk wordt belast. Van nature zijn zonnecellen bijzonder kwetsbaar en waarom zou je risico lopen als het niet hoeft! In tegenstelling tot zonnepanelen in een aluminium frame kunt U de flexibele zonnepanelen plakken met bv. Sikaflex.

Dient u een gewoon zonnepaneel te bevestigen in steunen/consoles, het flexibele paneel kan rechtstreeks op een schone, droge en vetvrije ondergrond worden geplakt. Dit maakt de Lensun zonnepanelen dus bijzonder geschikt voor Campers, omdat de hele constructie flexibel paneel en lijm niet meer dan 2 kilogram weegt.

Tenslotte zijn de Lensun overloopbare zonnepanelen voorzien van hoog rendement zonnecellen, waardoor deze evengoed presteren als vergelijkbare zonnepanelen met aluminium frame op consoles geplaatst.

Wist u dat u bij Zaanzon voor een vaste prijs uw (flexibel) zonnepaneel kunt laten monteren? Wij installeren uw paneel of op ons bedrijf of op locatie in Noord of Zuid Holland. Vaak betaalt u bij aanschaf van de camper voor de optie zonnepaneel veel meer dan dat u bij Zaanzon zou moeten betalen. Wel moet u rekening houden dat u na het plaatsen de camper 24 uur moet laten staan om de kit geheel te laten uitharden zodat het paneel niet los kan komen tijdens het rijden.

Heeft u een boot en wilt u het zonnepaneel door ons laten installeren? Dat kan op locatie in Noord of Zuid Holland, met die beperking dat de locatie goed bereikbaar dient te zijn met onze montage bus. Ook kunt u gebruik maken van de passanten plekken in de plaatselijke jachthavens van West Knollendam. Dat is vlak bij ons bedrijf en wij mogen de werkzaamheden aldaar uitvoeren.