Victron blue solar – alles voor boot en camper

Als u voor uw plezier vaart of rijdt is het van groot belang dat er een betrouwbare stroomvoorziening aanwezig is zodat alle elektrische apparaten ook eventueel zonder walstroom goed kunnen functioneren. Victron Energy biedt een brede reeks aan producten die uitermate geschikt zijn voor uw stroomsysteem. De Victron producten worden gebruikt in vele soorten vaartuigen, maar ook in campers of caravans vinden Victron producten steeds meer hun weg. De Victron solar producten bieden u vrijheid en onafhankelijkheid.

Zaanzon biedt een scala aan producten speciaal in combinatie met zonne-energie aan van Victron, alsmede agm accu’s van klein tot groot. Het leveringsprogramma omvat verder een scala aan laadregelaars nodig tussen zonnepaneel en accu en monitoring systemen. Voor iedere installatie, vanaf 20 Wp tot complete installaties voor strand of tuinhuis, wij hebben de juiste laadregelaar voor u op voorraad. Nieuw in ons assortiment zijn de accu monitors, met bluetooth functie. Zo kunt u eenvoudig de laadstatus van uw accu via uw smartphone bekijken.

Tevens verkopen wij de meertraps acculaders van Victron, zodat u ook in de winter uw accu in topconditie kunt houden. Breng een bezoek aan onze webshop en bekijk onze producten uit het victron blue solar programma.

Dit jaar hebben wij de webshop ook uitgebreid met producten van Beaut, en met accu’s van Axiwin. Axiwin levert AGM deep cycle accu’s tegen bijzonder concurrerende prijzen. Zij zijn verkrijgbaar in diverse vermogens en uitvoeringen.