Montage plat dak:
Flatfix eco, Flatfix fusion en Zonneschansen

Flatfix Eco: (montage plat dak)
Standaard wordt bij een plat dak set zonnepanelen Flatfix Eco bijgeleverd. Dit product voldoet prima voor de handige doe-het-zelf montage op bv een garagedak. Flatfix Eco wordt alleen geleverd voor zonnepanelen in landscape gelegd, en is beschikbaar in 2 of 3 panelen uitvoering. U kunt het systeem van ballast voorzien met behulp van 30x30cm stoeptegels. Een beschrijving van Flatfix Eco vindt u op onze website.

Flatfix Fusion (montage plat dak)
Flatfix Fusion is een eenvoudig kliksysteem, waarbij zonnepanelen in landscape op een plat dak worden geplaatst. Het geheel is zonder speciaal gereedschap in elkaar te zetten. Flatfix Fusion kenmerkt zich door het lage gewicht aan ballast wat benodigd is als er meerdere modules aan elkaar worden gekoppeld. Flatfix fusion is tegen meerprijs ook in het zwart verkrijgbaar. Wilt u dit product plaatsen? Bel of Mail ons voor een offerte op maat. U krijgt van ons de opstelling met de ballastberekening. Deze ballastgoot is speciaal gemaakt om 4kg klinkers in te plaatsen.  Flatfix Fusion is een Nederlands kwaliteitsproduct van Esdec en wordt geleverd met 20 jaar fabrieksgarantie.

Portret: (montage plat dak)
Soms is het handig om de zonnepanelen in portret op een plat dak te plaatsen. Hiervoor leveren wij verlengde triangels met bijbehorende beschermingsmatten, alsmede montage rail voor het plaatsen van de zonnepanelen. U krijgt zodoende een sterk frame, wat met ballasttegels 30x30cm wordt verzwaard. Tegen meerprijs verkrijgbaar.

Dubbel landscape: (montage plat dak)
Teneinde zoveel mogelijk zonnepanelen op een kleiner oppervlak te plaatsen is dubbel landscape een goede optie. Vaak is het mogelijk op een plek waar 3 x 3 landscape passen, 3 x 6 in dubbel landscape te plaatsen waardoor een verdubbeling van het aantal zonnepanelen mogelijk is. Dubbel landscape is maatwerk, en tegen meerprijs verkrijgbaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zonneschans: (montage plat dak)
Is uw ruimte op een plat dak beperkt? Dan is wellicht een zonneschans een optie! Wij kunnen kleinschalig tegen aantrekkelijke tarieven zonneschansen leveren vanaf 3 zonnepanelen. De zonneschans wordt opgebouwd met montage rail en u krijgt zodoende een sterk frame. Speciale ballastgoten zorgen voor stabiliteit en een goede gewichtsverdeling op het dak. Zonneschansen kunnen modulair worden opgebouwd, en met 3 modules worden dit 6 modules, dan 9 etc. Een zonneschans is maatwerk. Vraag vrijblijvend een offerte aan. De prijs zal u zeker verrassen.

Oost-West opstelling:
Wij leveren een flatrail systeem met beugels waardoor zonnepanelen oost-west op het dak worden gelegd met een hoogte van 10 graden. Hierdoor ontstaan vrijwel aaneengesloten rijen zonnepanelen waar de wind weinig vat op heeft. U hoeft dus weinig ballast op het dak te plaatsen. Nadeel is misschien de iets lagere opbrengst van de zonnepanelen, maar deze ligt nog altijd op ongeveer 800kWh/1000Wp. Het systeem wordt modulair opgebouwd. Ook dit systeem is maatwerk. Vraag derhalve een offerte aan.

Met deze 6 verschillende plat dak opstellingen kunnen wij uw m2 dakruimte optimaal benutten om een zo hoog mogelijke opbrengst van het zonnesysteem te verkrijgen. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons en zie zelf wat de mogelijkheden zijn voor uw dak.