Zonnepanelen Noord-Holland gewoon een goed idee!

Woont u in Noord-Holland en wilt u bij een lokaal bekend staand bedrijf uw zonnepanelen kopen? Dat kan! Zaanzon.nl is gevestigd in Zaanstad en levert en installeert al sinds 2010 zonnepanelen bij u in de regio en ook ver daar buiten. Zonnepanelen Noord Holland, dan is Zaanzon een beste keus.

Noord-Holland is een prima locatie voor zonnepanelen. Dicht bij de kust van Noord Holland heeft u meer zonuren per jaar dan in de rest van Nederland. Uw rendement op zonnepanelen is derhalve meer dan in andere provincies.

Gemiddeld levert een set zonnepanelen in Noord-Holland ongeveer 950kW per 1000Wp als deze zijn gesitueerd op  het zuiden. Dat betekent dat u een kwaliteit set zonnepanelen ongeveer in 7 jaar heeft terugverdiend. Dit komt ook omdat u de BTW terug kunt krijgen die u heeft betaald. Dat scheelt 20% op de aanschafprijs. Wij kunnen dit voor u laten verzorgen, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

In Noord-Holland hebben wij al vele sets zonnepanelen geïnstalleerd, van groot tot klein en  altijd tot volle tevredenheid van de klant. Twee vaste montageteams van Zaanzon staan voor u klaar!

Zaanzon levert zonnepanelen van alle bekende merken. En dat tegen een nette prijs. Wij zijn wellicht niet de allergoedkoopste, maar u kunt bij ons wel kwaliteit verwachten.  Onze medewerkers volgen jaarlijks cursussen en seminairs om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Langskomen bij Zaanzon kan natuurlijk. Wij zijn alle werkdagen geopend en u kunt vrijblijvend informatie of een offerte opvragen en ons assortiment bekijken in de showroom. Vanuit Noord-Holland bent u in korte tijd bij ons bedrijf. Gesitueerd in het hart van Noord Holland zijn afstanden geen probleem. U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.

Zonnepanelen in Noord-Holland.  Velen zijn u reeds voor gegaan en hebben al zonnepanelen gemonteerd of laten monteren.  Dat is goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee. Het mes snijdt dus aan twee kanten.  Een modern zonnepaneel levert u veel besparing op uw elektriciteitsrekening . Samen met u bekijken wij welk paneel bij uw situatie het beste past. Ook adviseren wij u een nette configuratie op uw dak, want zonnepanelen dienen waarde verhogend worden voor uw woning en niet andersom.