Aventia zonnepanelen: Certus Max en Argos

Aventia zwart zonnepaneel type Certus full black.
Gemaakt in de EU wordt deze module geleverd met een fabrieksgarantie van 15 jaar. Geproduceerd volgens de nieuwste technologie en ISO normeringen. Aventia solar is een  sterke speler in de wereld van de zonne-energie. Aventia levert mono en polykristallijne zonnepanelen voornamelijk vanuit Europa. Met het Certus Max zonnepaneel leveren zij een bijzonder hoge kwaliteit Europese module met een efficiëntie tot maar liefst 17,52%, PID Free, een positieve vermogenstolerantie tot + 5 Watt en 15 jaar fabrieksgarantie vormen de basis van dit nieuwe zonnepaneel. Met een fill-factor van meer dan 80 scoort het paneel zeer hoog. Een vergelijkbaar zonnepaneel uit China zit gemiddeld 5 punten lager. Hoe hoger de fill-factor, hoe meer energie het zonnepaneel zal afgeven.

De Aventia Certus max wordt geproduceerd in Tsjechië. Hier staan zeer geavanceerde productiefaciliteiten waardoor de hoge constante kwaliteit kan worden gewaarborgd. Kortom de ideale keuze voor iedereen die hoge eisen verlangt voor de installatie op zijn of haar dak.

Dit zonnepaneel vormt ook de ideale basis voor nieuwbouw woningen. Bovendien ziet het zonnepaneel er stijlvol uit dankzij de volledig zwarte uitvoering en kunnen architecten met dit paneel uit de voeten om de nieuwbouw woning energie zuinig te ontwerpen.

Aventia zonnepanelen worden in de EU geproduceerd onder strenge kwaliteitseisen in de modernste fabrieken en worden gedurende het productieproces onderworpen aan een aantal  testprocedures:   3 keer een EL test teneinde microscopische breuken in zonnecellen te controleren. 3 keer een visuele inspectie om zichtbare gebreken op te sporen. 1 keer de vermogenstest om de verwachte opbrengst van elke module te waarborgen.

Het spreekt vanzelf dat Aventia uitsluitend gebruik maakt van de beste cellen. De zonnecel is de bron van de energielevering en dient dus optimaal te presteren.

Het productieproces van Aventia zonnepanelen is volledig geautomatiseerd.

Tenslotte is het Aventia zonnepaneel bijzonder gunstig geprijsd, waardoor de terugverdientijd net zo snel is als bv de JA Solar all black. Aventia solar heeft een eigen vestiging in Amsterdam van waaruit de commerciële activiteiten en after-sales worden geleid. Aventia heeft magazijnen en voorraden in Nederland, Hongarije en Griekenland.

Aventia Argos polykristallijn zonnepanelen
Naast de volledig zwarte zonnepanelen levert Aventia de bekende polykristallijn zonnepanelen onder de merknaam Argos. Deze panelen kenmerken zich door het bijzonder stijve torsie werend aluminium frame. Daarom krijgt u ook op dit paneel 15 jaar Aventia garantie. Gemaakt voor kleine en grote installaties. PID vrij en voorzien van IP 67 aansluitdoos. Hoge corrosie bestendigheid maakt deze module geschikt voor vele toepassingen.

Aventia zonnepanelen

Aventia Productie

Aventia Zonnecellen