Het nieuwste zonnepaneel van Canadian Solar leent zich uitstekend voor kleine en grote projecten. Nieuwe 4 “bushbar” technologie voor verbeterde energieopbrengst door het verlagen van de weerstand tussen de zonnecellen. Zo realiseert u  verhoogde systeemprestaties.

PID vrij. 25 jaar lineaire vermogensgarantie. “Bankable” en AON herverzekerbaar.

Canadian Solar zonnepanelen maken het verschil.  Producent van zonnepanelen voor elk denkbare toepassing. Klantgerichte organisatie, opgericht 2001 in Canada en vandaag de dag beursgenoteerde onderneming en wereldwijde module producent gevestigd in maar liefst 24 landen verdeeld over 6 continenten. Dankzij verschillende productielocaties in de wereld kan  er snel geleverd worden naar iedere locatie.  Inmiddels heeft deze fabrikant een productiecapaciteit van meer dan 13,5 GW. Wereldwijd werken meer dan 8900 mensen bij Canadian Solar en is de totale productie van zonnepanelen opgelopen tot meer dan 70 miljoen exemplaren in de afgelopen 15 jaar.

Alle Canadian Solar zonnepanelen worden grondig getest en zijn geschikt voor ieder klimaat. Deze modules zijn voorzien van alle certificaten.