[vc_row][vc_column][vc_column_text]Solarclarity introduceert met trots haar eigen huismerk zonnepanelen: de Solarclarity “Denim” (poly) modules welke met de uiterste zorgvuldigheid zijn ontworpen volgens de hoogste kwaliteitseisen.  De Solarclarity “Denim” zonnepanelen zijn 100% EU Proof. Ze voldoen volledig aan de EU importrichtlijnen en zijn daarmee vrij van importheffing én vrij van risico’s op naheffing.

Met de Denim productlijn biedt Solarclarity hoge kwaliteit zonnepanelen, tegen een lage prijs. De Denim zonnepanelen van Solar Clarity zijn nu ook verkrijgbaar bij Zaanzon.nl

Belangrijke voordelen van de Solarclarity Denim-lijn:

Voor de 10 jaar productgarantie en 25 jaar lineaire vermogensgarantie kunt u gewoon bij Solarclarity in Nederland terecht

De toegepaste zonnecellen binnen de Denim-lijn kenmerken zich onder andere door een hoge fill factor voor efficiëntie en rendement. Hoe hoger de fill factor hoe minder opbrengst er in de cel verloren gaat en hoe eenvoudiger een omvormer het optimale omvormingspunt (MPPT) kan vinden.

De Denim zonnepanelen hebben een dubbelwandig aluminium frame wat de panelen extra stevigheid geeft. Hierdoor zijn de panelen prima bestand tegen zowel hoge windbelasting als zware sneeuwlast.

De Denim zonnepanelen worden tijdens het productieproces meerdere malen getest op de aanwezigheid van microscopische breuken in de cellen door een elektroluminescentie test (EL test). Een solide verpakking en professioneel logistiek proces garanderen vervolgens 100% werkende cellen bij aflevering bij de klant.

De Junction Box van de Denim panelen – een van de meest gevoelige onderdelen van een zonnepaneel – heeft de hoogst haalbare beschermingsklasse IP68.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Datablad Denim zonnepanelen” color=”success” link=”url:https%3A%2F%2Fzaanzon.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F07%2Fdenim-black-260wp.pdf|||”][vc_btn title=”Brochure Denim” color=”success” link=”url:https%3A%2F%2Fzaanzon.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F12%2FSolarclarity-Denim-zonnepanelen-brochure.pdf|||”][vc_btn title=”Fabrieksgarantie Denim” color=”success” link=”url:https%3A%2F%2Fzaanzon.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F01%2FGarantievoorwaarden-DENIM-Solar.pdf||”][/vc_column][/vc_row]