[vc_row][vc_column][vc_column_text]De nieuwe Panasonic zonnepanelen bieden tal van voordelen:

Monokristallijn en dunne film technologie:
Monokristallijne technologie wordt gecombineerd met CIS dunne film technologie en biedt zodanig het beste van twee technologieën. Deze nieuwe HIT Double®-modules van Panasonic produceren zowel aan de bovenkant als aan de onderkant zonnestroom. Aan de onderkant vangen de modules omgevingslicht op dat wordt teruggekaatst door omliggende oppervlakken. Deze bijkomende lichthoeveelheid wordt toegevoegd aan het opgevangen licht aan de voorkant. Dankzij hun speciale ontwerp produceren Panasonic zonnepanelen de beste presterende modules van het ogenblik in een klein frame van 1580x805mm.

Betere prestaties:

Met zijn zeer lage temperatuurcoëfficiënt van slechts -0,29 %/°C levert de HIT®-zonnecel betere prestaties dan conventionele zonnecellen onder normale bedrijfsomstandigheden.

Kader met waterafvoer:
Afvoerlijnen in het modulekader maken een constante afvoer van opgehoopt water mogelijk. Doordat het water niet kan opdrogen op de module ontstaan er geen droogvlekken en wordt vochtophoping in het paneel op doeltreffende wijze voorkomen. Een welkom neveneffect van kaders met waterafvoer is dat ze de modules schoon houden, zelfs bij installaties met een kleine hoek.

HIT technologie:
Met de nieuwe HIT®-modules bewijst Panasonic eens te meer dat het tot de toonaangevende fabrikanten van zonnemodules behoort. De HIT®-N240 gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en betrouwbaarheid: Panasonic maakt gebruik van streng geselecteerde materialen en gekwalificeerde productieprocessen. Een verticaal geïntegreerde fabriek maakt uitvoerige kwaliteitsbeoordelingen in elke productiestap mogelijk. De geproduceerde modules zijn IEC-gecertificeerd door JET.

Al jaren de laagste “claim rate” ter wereld!
Vanuit alle gegevens die op de markt beschikbaar zijn, konden we al jaren concluderen dat de Panasonic HIT zonnepanelen de allerlaagste ‘claim rate’ ter wereld kennen!
Nu afgelopen september noteerde Panasonic 137 vastgestelde garantiegevallen op een totale productie van 3,5 miljoen modules in Europa. Dit geeft een “claim rate” van 0.00381 % of minder dan 1 kans op 25.500 dat u van Panasonic een module geleverd krijgt die een defect of te laag vermogen heeft gedurende de geldende garantieperiode.
40 jaar ervaring in de productie van zonnecellen en een zeer strikte kwaliteitscontrole liggen aan de basis van deze uitzonderlijk productiekwaliteit.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Panasonic HIT 240″ color=”success” link=”url:https%3A%2F%2Fzaanzon.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F01%2FPanasonic-HIT-240-245.pdf||”][vc_btn title=”Panasonic HIT 285″ color=”success” link=”url:https%3A%2F%2Fzaanzon.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F01%2FPanasonic-HIT-285.pdf||”][vc_btn title=”Panasonic HIT 330″ color=”success” link=”url:https%3A%2F%2Fzaanzon.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F01%2FPanasonic-HIT-325-330.pdf||”][vc_btn title=”Brochure Panasonic HIT ” color=”success” link=”url:https%3A%2F%2Fzaanzon.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F01%2FPanasonic-Brochure.pdf||”][vc_btn title=”Fabrieksgarantie Panasonic” color=”success” link=”url:https%3A%2F%2Fzaanzon.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F01%2FFabrieksgarantie-Panasonic-Solar.pdf||”][/vc_column][/vc_row]