[vc_row][vc_column][vc_column_text]Solar world Sunmodule Plus en Sunmodule Protect.

Nieuw in ons assortiment: zijn SolarWorld  Sunmodule Plus en Solarworld Sunmodule Protect zonnepanelen: Toonaangevende oplossingen uit Duitsland op het gebied van zonnestroom.

Al 35 jaar specialist – levert al 35 jaar topkwaliteit en hebben zich daarbij vanaf het begin op de kristallijne zonnestroomtechniek geconcentreerd. Solarworld installateurs bieden optimale systeemoplossingen voor alle toepassingen. Uitgebreide tests zijn de sleutel tot een alles omvattende kwaliteitsborging. Deze gaat veel verder dan de internationale normen. Zo zorgen zij ervoor dat uitsluitend producten van topkwaliteit de SolarWorld fabrieken verlaten.

SolarWorld hanteert klantvriendelijke garanties. Met de lineaire vermogensgarantie van meer dan 25 jaar voor de zonnepanelen van de serie Sunmodule Plus, de productgarantie van 10 jaar en een reeks andere garanties rondom kwaliteit en service biedt SolarWorld u langdurige zekerheid.

Alle productiestappen, van het silicium tot zonnepaneel worden door SolarWorld geproduceerd op de Duitse productielocaties Freiberg en Arnstadt. Zij garanderen zo de duurzame kwaliteit van de producten. Het TÜV Rheinland keurmerk garandeert dat de bij alle Sunmodules opgegeven vermogens worden aangehouden en dat het onafhankelijke keuringsinstituut regelmatig controles uitvoert.

Zonnepanelen van SolarWorld zijn vorst- en hagelbestendig. Geteste zoutnevelbestendigheid voor gebruik in kustgebieden. Geteste bestendigheid tegen ammoniak, uitstekend geschikt in landbouwbedrijven.
Positieve vermogenstoleranties garanderen een zeer hoge efficiency van de installatie. Er worden alleen panelen uitgeleverd die volgens de vermogenstests het beoogde nominale vermogen of meer behalen – tot +5 watt.

Sunmodule Plus: Met de lineaire prestatiegarantie van 25 jaar garandeert SolarWorld dat de capaciteit maximaal 0,7% per jaar daalt – een duidelijke meerwaarde ten opzichte van de in de branche gebruikelijke tweeledige garanties.
Sunmodule Protect: Met de lineaire prestatiegarantie van 30 jaar garandeert SolarWorld dat de capaciteit maximaal 0,35% per jaar daalt – een duidelijke meerwaarde ten opzichte van de in de branche gebruikelijke tweeledige garanties.

Het servicecertificaat vormt daarmee een duurzame en uitgebreide garantie voor uw investering. Alle modules worden voorzien van een ingelamineerd typeplaatje, waardoor vervalsing van het nominaal vermogen wordt uitgesloten. SolarWorlds volledig geautmatiseerde fabricage met waterdichte proces en materiaalbewaking… voor uw allerhoogste tevredenheid – op lange termijn.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Sunmodule protect datablad” color=”success” link=”url:https%3A%2F%2Fzaanzon.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F01%2Fsunmodule-protect-datablad.pdf||”][vc_btn title=”Sunmodule plus datablad” color=”success” link=”url:https%3A%2F%2Fzaanzon.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F01%2Fsunmodule-plus-datablad.pdf||”][vc_btn title=”Solarworld brochure” color=”success” link=”url:https%3A%2F%2Fzaanzon.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F01%2FBrochure-Solarworld.pdf||”][vc_btn title=”Fabrieksgarantie Solarworld” color=”success” link=”url:https%3A%2F%2Fzaanzon.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F01%2FFabrieksgarantie-Solarworld.pdf||”][/vc_column][/vc_row]