Grote zonnepanelen leveringsprogramma voor woning of bedrijfspand

Solarworld

Solarworld is weer leverbaar na een doorstart in Duitsland. Vanaf heden kunnen wij de Solarworld zonnepanelen weer leveren.

Solarworld is een van origine Duitse producent van hoogwaardige zonnepanelen. Met ruim 25 jaar ervaring en vestigingen in diverse landen in de EU is Solarworld een toonaangevende speler op de zonne-energiemarkt.

Alle producten van Solarworld worden geproduceerd in de EU. Het merk geeft  een fabrieksgarantie van maar liefst 20 jaar en werkt met de nieuwste technieken en ISO-certificeringen. Deze sterke speler levert mono- en polykristallijncellen met een zeer hoge efficiëntie. Alle panelen van Solarworld hebben een bijzonder grote fill-factor: Hoe hoger deze factor, hoe meer energie het paneel oplevert. De producten van Solarworld zitten gemiddeld 5 punten hoger dan die van concurrenten.

Zaanzon kiest veelal voor de Hoor Rendement-panelen van Solarworld. Deze geavanceerde zonnepanelen zijn de ideale basis voor nieuwbouwwoningen en bovendien erg fraai om te zien: door het volledig zwarte uiterlijk is evenwel de Solarworld all black geliefd bij ontwerpers en architecten.

Alle door Zaanzon gebruikte panelen van Solarworld  hebben een zeer hoog rendement en zijn bovendien gunstig geprijsd. De terugverdientijd is kort, de levensduur lang. Om deze reden kiezen we graag voor gebruik van de panelen van Solarworld

Canadian Solar

Canadian Solar is opgericht in 2001 in Ontario, Canada. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend producent van zonnepanelen, met vestigingen in maar liefst 24 landen verdeeld over 6 continenten.

De ruim 8900 specialisten in dienst van Canadian Solar zetten zich elke dag in om kwaliteit te leveren voor een schonere wereld. De cijfers verraden het succes van de zonnepanelen: wereldwijd zijn er meer dan 70 miljoen duurzame panelen geleverd.

Zaanzon maakt sinds enige tijd gebruik van het nieuwste paneel van de Canadese producent. Deze panelen hebben een zogeheten 4 bushbar-technologie: De weerstand tussen zonnecellen wordt verlaagd, waardoor de panelen meer energie opleveren. Canadian Solar geeft u 25 jaar lineaire vermogensgarantie op deze nieuwe panelen.

Deze hypermoderne firma produceert panelen voor elke denkbare oplossing. Doordat er meerdere fabrieken zijn, is de levertijd kort. Elk paneel wordt zorgvuldig getest op prestaties en kwaliteit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Denim

Hoewel de naam anders doet vermoeden, is Denim een merk hoogwaardige zonnepanelen die voldoen aan alle EU-eisen. Een product van Solarclarity, ‘gewoon’ uit Nederland.

De voordelen van een oer-Hollands product spreken haast voor zich. Deze panelen zijn vrij van importheffing en daardoor voordelig in aanschaf. Alle producten zijn zorgvuldig geproduceerd en uitvoerig getest. Mocht er toch iets mis zijn, dan kunt u gewoon bij Solarclarity in Nederland terecht voor de 10 jaar productgarantie en zelfs 25 jaar lineaire vermogensgarantie.

Ook de panelen van Denim hebben een zeer hoge fillfactor: Hoe hoger deze factor, hoe beter het rendement. De frames zijn gemaakt van dubbelwandig aluminium, waardoor de panelen erg stevig en duurzaam zijn. De Junction Box, het gevoeligste onderdeel, heeft een beschermingsklasse van IP-68: de hoogst haalbare klassering in stof- en waterdichtheid.

Kiest u voor Denim, dan kiest u voor moderne technologie en Nederlandse zekerheid. Door de korte lijnen met de fabrikant werkt Zaanzon graag met deze hoogwaardige zonnepanelen.

JA Solar

JA Solar is opgericht in 2005 in China. Slechts twee jaar later was het succesvolle bedrijf in staat om een dochteronderneming in de Verenigde Staten te openen, waarna Europa snel volgde.

JA Solar is bij uitstek gespecialiseerd in high-performance zonnepanelen. Het rendement van de panelen is ontzettend hoog, maar niet alleen de producten van JA Solar zijn uitmuntend. Ook klantgerichtheid staat hoog in het vaandel bij deze topleverancier.

Zaanzon werkt met twee typen zonnepanelen van JA Solar. Ten eerste maken wij veel gebruik van de All Black panelen van dit bedrijf. Elk paneel is opgebouwd uit zestig cellen, gemaakt van modern silicium. Deze cellen worden gelamineerd op een zwarte achterplaat, liggend in een zwarte lijst. Door hun elegante uiterlijk zijn deze panelen dan ook zeer geschikt voor woning en fraaie bedrijfsobjecten.
Deze panelen hebben een uniek zelfreinigend vermogen, waardoor stof en vuil geen rol spelen. Uiteraard garandeert JA Solar 10 jaar productgarantie en 25 jaar lineaire vermogensgarantie.

Daarnaast kiest Zaanzon veelal voor de JA Solar Percium panelen. Deze superefficiënte panelen leveren gemiddeld 10% meer vermogen, zonder de kosten op te drijven. De panelen weerstaan sterke rukwinden en dikke lagen sneeuw, en zijn bovendien zout- en ammoniakbestendig. Daardoor zijn de panelen uitermate geschikt voor commerciële en industriële daken.

Deze en meer panelen bestelt u eenvoudig en snel in onze webshop, of natuurlijk in onze showroom.

LG

LG maakt al geruime tijd uitstekende zonnepanelen die op alle fronten hoger scoren dan de gevestigde orde.

Het verschil zit ‘m in het detail, weten ze bij LG. Dat blijkt dan ook uit de waarderingen: Al drie jaar op rij is de fabrikant de trotse winnaar van de Inter Solar Awards én van de Plus X Awards. De panelen van LG Solar zijn niet alleen duurzaam en rendabel, maar ook van zeer goede kwaliteit.

Bij Zaanzon kiezen we graag voor de nieuwste generatie NEON2 van de elektronicagigant vanaf 320wp tot 370wp. In dit paneel heeft LG de koperen busbars vervangen door twaalf smalle stroomgeleiders. Zo worden de betrouwbaarheid én de opbrengst verbeterd. Het 320N1K-A5 NeON2 Black -paneel is één van de all-blackvarianten, maar dan met een ongekend hoge opbrengst. Mede door de nieuwe geleiders en een geavanceerde zwarte achterzijde brengen de zonnepanelen bijna evenveel op als ‘reguliere’ panelen.
LG test haar producten onder zeer zware weersomstandigheden en dat blijkt uit de garantievoorwaarden: op deze panelen krijgt u namelijk maar liefst 12 jaar fabrieksgarantie. LG Solar 350Q1C-A5 – NeON R en hoger heeft door de Back Contact cellen zelfs een fabrieksgarantie van 25 jaar.

Panasonic

Al sinds 1975 maakt Panasonic zonnecellen op basis van amorf silicium, en is daarmee de eerste fabrikant ter wereld die dit soort panelen op commerciële schaal produceert. De ruim 40 jaar ervaring van de elektronicagigant zijn terug te vinden in de uitstekende zonnepanelen van Panasonic.

Anno 2016 heeft de ontwikkeling van zonnepanelen niet stilgestaan. De producten van Panasonic bieden dan ook tal van voordelen. Zo combineert men monokristallijncellen met een zogeheten dunnefilmtechnologie. Zo produceren de zonnemodules aan de boven- én onderkant zonnestroom: het opgevangen licht aan de onderzijde wordt weerkaatst door omliggende voorwerpen. Door deze en meer innovatieve technieken presteren de panelen van Panasonic uitstekend; in een klein frame zijn het zelfs de best presterende zonnepanelen van dit moment.

Er zijn meer slimme oplossingen te ontdekken. Zo produceren de panelen nauwelijks warmte, waardoor de prestaties verbeteren. Water heeft geen kans om op te hopen door een continue afvoer, zeer strenge controles garanderen de kwaliteit van elk paneel. Sterker nog: Panasonic heeft al jaren het laagste claim rate ter wereld. De kans dat een module stuk gaat, is kleiner dan 1 op 25.000.

Solar Frontier

Helaas is Solar Frontier op dit moment gestopt met de leveringen naar Europa. Hierdoor is onze voorraad volledig op en kunt u helaas tijdelijk de Solar Frontier zonnepanelen niet meer bij ons bestellen. Zodra het weer mogelijk is staan ze in onze webshop.

Al sinds de jaren 70 doet Solar Frontier onderzoek naar de werking en inzet van zonnepanelen. Het bedrijf is dan ook geen nieuwkomer op de markt, en heeft destijds samen met de Japanse overheid een aantal baanbrekende ontdekkingen gedaan. Het is dan ook geen verrassing dat zonnepanelen van Solar Frontier de meeste kWh per jaar opleveren, vergeleken met álle andere soorten zonnepanelen.

Bij de juiste opstelling leveren de panelen van Solar Frontier maar liefst 1100 kWh per jaar op. Daarmee dekt u meer dan een derde van uw jaarlijkse stroomverbruik (bij een gezin met twee kinderen). De panelen worden uitvoerig getest en zijn verzekerd van de hoogste kwaliteitseisen. Door de unieke samenstelling zijn de zonnepanelen van Solar Frontier bovendien de meest milieuvriendelijke panelen die op dit moment geproduceerd worden.

U kunt de Solar Frontier bestellen in de webshop en bekijken in onze showroom. Uiteraard wordt elk paneel geleverd inclusief het benodigde montagemateriaal.