[vc_row][vc_column][vc_column_text]K2 montage materiaal voor schuin dak wordt door ons al jarenlang gebruikt. Waarom K2? wel het is sterk en getest materiaal van Duitse oorsprong. Geschikt om behalve hoge windlasten (Duitse bocht) ook zware sneeuwlasten (Zuid Duitsland) te kunnen weerstaan. Het concept is bijzonder degelijk van opzet. Hierdoor is het niet het goedkoopste montage materiaal, maar wij vinden dat op dit gebied niet beknibbeld mag worden op kwaliteit. Bovendien is K2 tevens een schroefbaar systeem waardoor de rails onwrikbaar op het dak kunnen worden geplaatst. U heeft dan geen last van “rammelende” zonnepanelen met zware storm.

De prijs van montage materiaal is voor een belangrijk deel afhankelijk van de aluminiumprijs. Hoe dikker het materiaal, hoe meer Kg aluminium wordt gebruikt en dat is van invloed op de eindprijs.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Wij leveren standaard K2 systems montage materiaal. Waarom K2? Dit is een Duitse producent van aluminium montage systemen. Wij zijn bijzonder gecharmeerd van de degelijke constructie. Geschikt om zware windlasten te weerstaan (windgebied 1) maar ook om zware sneeuwlasten te torsen. Bovendien is het mogelijk K2 te schroeven aan dak hout of sparingen waardoor het systeem niet zal “klapperen” tijdens zware windstoten.

K2 levert niet het goedkoopste montage systeem. Immers de aluminiumprijs is van grote invloed op de totale kosten van het montage materiaal. Zware kwaliteit betekent dus meer Kg aluminium. Wij vinden echter dat U niet moet beknibbelen op de prijs van montage materiaal. Omgerekend gaat het vaak niet meer om een paar tientjes.

Voor platte daken verkopen wij tevens Flatfix fusion of Flatfix eco. Deze systemen voldoen prima voor de Nederlandse markt. Onze zonneschansen worden wel (deels) opgebouwd met K2 montagemateriaal.

Kortom voor het beste montage materiaal moet u bij Zaanzon zijn! Wilt u meer weten over het K2 systeem ga dan naar[/vc_column_text][vc_btn title=”Website K2 systems” color=”success” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.k2-systems.com%2F||”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3224″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5621″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]