[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Omvormers van APS, Fronius, Hosola, SMA, Solax en SolarEdge zijn de merken die wij standaard voeren en uit voorraad leveren. ” google_fonts=”font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_column_text]Wat is de beste omvormer voor mijn systeem? Hoe gaat het met garantie? Talloze vragen die wij gesteld krijgen bij de keuze van de omvormer. Kiest u voor een systeem met micro omvormers of een “gewone” string omvormer of kiest u liever voor een systeem met optimizers? Zaanzon levert omvormers voor al deze systemen en uit voorraad!

Wat voor u de geschikte omvormer is hangt af van diverse factoren. Laat u hierover goed voorlichten!. Bij ons krijgt u een advies op maat en wij houden rekening met legplan, schaduwvorming en natuurlijk ook met uw portemonnee!

En als u zelf een bepaald gevoel heeft over een specifiek merk, geen probleem! wij kunnen ieder merk omvormer leveren!

APS – Micro omvormers geschikt voor 60 cell panelen tot 285Wp.

Hosola – Basic model omvormer met hoge betrouwbaarheid. Alleen als 1 fase beschikbaar tot 5 kW.

Solax omvormers, 1 en 3 fasen fluisterstille omvormers met 10 jaar garantie. Zowel bedraad (UTP) als via WiFi aan te sluiten. Ook als Hybride verkrijgbaar icm. opslag van energie.

SMA – Enkelfase omvormers zijn onlangs door SMA allemaal vernieuwd.

Fronius – 3 fasen omvormers worden door ons bij grotere projecten ingezet

SolarEdge – 1 en 3 fasen omvormers worden door ons al enige jaren succesvol geplaatst wanneer dit de opbrengst bij de klant positief zal beinvloeden.

Zo zijn er verschillende opties mogelijk waarbij wij rekening houden met uw wensen en mogelijkheden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”9792″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]